Information angående Coronaviruset – Covid 19.

Så kontaktar du oss

Vi på GEAB följer utvecklingen noggrant och tillämpar myndigheternas rekommendationer. GEAB sätter alltid säkerheten främst – både för våra medarbetare och för våra kunder. Därför tar vi tillsvidare inte emot kundbesök på vårt kontor i Visby utan hänvisar till vår lokala kundservice på telefon 0498-28 50 20 som har öppet 08,30 – 17,00 alla vardagar. Du kan också maila oss på kundtjanst@geab.vattenfall.se .

Hembesök

Om du väntar hembesök från oss så kan du känna dig trygg i att våra tekniker både är friska och symptomfria. Skulle du själv känna symptom så ber vi dig avboka besöker så hittar vi en ny tid eller annan lösning om ärendet är mer akut. Kom ihåg att uppdatera ditt telefonnummer på https://mittgeab.gotlandsenergi.se/mittgeab/ .

Säker elförsörjning

Följderna av coronaviruset har redan fått påverkningar på vårt gotländska samhälle. Det skapa oro och många frågor. Vi vill att du ska känna dig trygg i att energiförsörjningen inte påverkas av den uppkomna situationen. Vi har förberett olika scenarios och är väl förberedda.

 

Kontakta GEAB

Växel och reception

Öppettider:

·         maj: måndag–torsdag 8–17, fredagar 8–16, lunchstängt 12–13

·         1 juni–30 september: måndag–fredag 8-16, lunchstängt 12–13

·         1 oktober–30 april: måndag–fredag 8–17, lunchstängt 12–13