Sök-regler
Sök-filter
Nyheter
Sidor

Teckna elavtal

Det finns flera val att göra för dig som vill teckna elavtal. Du kan välja om priset ska vara fast eller rörligt. Du kan välja vind- och vattenkraftsproducerad el. Du har också möjlighet att välja ett avtal där du stöttar en idrottsförening eller ett projekt på Gotland.  Det är enkelt att räkna ut ditt elpris i vår kalkylator.

Frågor om elavtal?

Vi hjälper dig gärna med svaren!

Beräkna ditt elpris

Hitta det avtal som passar dig med hjälp av vår kalkylator. Som tillval kan du stödja ett gotländsk projekt eller en gotländsk  idrottsförening.

Gotlandsel

Bra för miljön och bra för Gotland. Med Gotlandsel kan du stödja projekt som är bra för Gotland, samtidigt som du köper grön och lokalproducerad el.

Idrottsel

Väljer du Idrottsel får din favoritförening 1 öre exkl. moms för varje kilowattimme du använder. Dessutom lägger GEAB till lika mycket. Mer energi till idrotten!

Hitta det avtal som passar dig med hjälp av vår kalkylator

Välj el från vind eller vatten

Förnybar energi

Du som vill ha el från förnyelsebar källa kan välja mellan norrländsk vattenkraft eller gotländsk vindkraft. Då bidrar du till att minska utsläppen av koldioxid.

Rörligt eller fast pris

Teckna elavtal till fast eller rörligt pris? Vill du ha det bästa av båda varianterna är du kanske intresserad av vårt Medelpris? Avstår du från att teckna nytt elavtal när du flyttar på Gotland så får du Anvisningspris.

Miljöpåverkan

Den el som GEAB säljer kommer till största delen från Vattenfall. Den är deklarerad enligt EPD®systemet vilket innebär att vi har full kontroll på vår miljöpåverkan.