Jobba hos oss

Som medarbetare på GEAB får du möjlighet att vara med och påverka ett energisamhälle i ständig förändring. Ett samhälle som inkluderar alla människor ser vi som en självklarhet. Det finns en stor kompetensbredd hos oss, t.ex. kundtjänsthandläggare, drifttekniker, ingenjörer, projektledare, ekonomer och marknadsförare.

Respekt för varandra

På GEAB accepterar vi inte någon typ av diskriminering, förolämpningar eller trakasserier. Alla medarbetare har lika möjligheter och behandlas med respekt och värdighet.

Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap.

Kompetensutveckling

Vi ser gärna att anställda utvecklas inom såväl sin yrkesroll som personligt. Initiativet till en utbildning kan komma både från närmaste chef eller från den anställde själv och man tar ansvar för sin utveckling och sina karriärmöjligheter i dialog med närmaste chef.

Hälsa och friskvård

För att kunna möta dagens och morgondagens arbetslivskrav erbjuder vi våra medarbetare en rad olika friskvårdsaktiviteter. Vi har flera interna klubbar som bidrar till en god gemenskap, god hälsa och bra arbetsmiljö.

Lediga jobb

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter du lämnar här på vår webbplats använder vi för att kunna svara dig och för att ge dig erbjudanden – från oss eller från våra samarbetspartners. Behandlingen har GEAB:s berättigade intresse som grund. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du på gotlandsenergi.se/kundservice/personuppgifter. Du kan nå vårt dataskyddsombud på kontakt@geab.vattenfall.se eller 0498-28 50 00. Frågor som rör GEAB:s personuppgiftsbehandling kan du ställa till dataskyddsombudet eller via det allmänna kontaktformuläret på vår webb.