Sök-regler
Sök-filter
Nyheter
Sidor

Hej Företagare!

Hos oss kan du inte bara teckna elavtal för ditt företag, utan också få rådgivning om din energiförbrukning och produkter som solceller och laddbox för elbilar. Vi hjälper dig att hitta bra energilösningar!

Boka in ett möte så hjälper vi er att ta fram det bästa avtalet för just ditt företags behov. Ni får också en personlig rådgivare.

Priser och avtal

Hitta det avtal som passar ditt företag med hjälp av vår kalkylator. Som tillval kan ni stödja ett gotländsk projekt eller en gotländsk idrottsförening.

Välj Gotlandsel

Bra för miljön och bra för Gotland. Med Gotlandsel kan ditt företag stödja projekt som är bra för Gotland, samtidigt som ni köper grön och lokalproducerad el.

Gotlands Energi för företag

Nyhetsbrev

Vi har full kontroll på elens ursprung och miljöpåverkan.

Beställ fjärrvärme

Miljövänligt, prisvärt och lättskött. Fjärrvärme levererar skön värme till din fastighet dygnet runt alla dagar på året. GEAB har fjärrvärmenät i Visby, Slite, Klintehamn och Hemse.

Köp laddbox för elbil

Kanske har ni skaffat elbil på ditt företag? Kanske märker du att allt fler av dina besökare har elbil? Allt fler företag erbjuder idag laddbox för elbil. Vi sköter installation och administration.

Installera solceller

Låt företagets takyta bli platsen för produktion av egen el med hjälp av solceller. Det går att installera solceller på de flesta typer av tak. Installation ingår alltid när ni köper solceller från GEAB.